Frank Agterberg

Voorzitter van Vereniging Warmtepompen en bodemenergieNL en Dagvoorzitter van deze dag.

Dr. Frank Agterberg MBA is voorzitter van Vereniging Warmtepompen en bodemenergieNL en bestuurslid van de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie en zit Agterberg midden in de wereld van verduurzaming van woningen en met warmtepompen in het bijzonder. Hij is daardoor betrokken en heeft kennis van zaken. Frank begon zijn carrière als specialist in chemie en bewoog van daaruit via milieu en bodem naar duurzame energie. Hij doet steeds zijn best om bedrijfsleven, overheid en kennis samen te brengen voor ‘goede business in de goede zaak’. Samenwerken is zijn motto en daarom is hij graag uw dagvoorzitter op dit congres waar kennis, beleid en markt bij elkaar komen voor kansen voor de warmtepomp!

Rick Bruins

Business Development Manager New Concepts, Remeha 

 

Als werktuigbouwkundig ingenieur heeft Rick Bruins een groot aantal jaren gewerkt in technisch georiënteerde functies in de ventilatie- en verwarmingstechniek. Momenteel houdt Rick zich als business development manager vooral bezig met de zakelijke ontwikkeling van nieuwe concepten. Zijn toegevoegde waarde ligt in de bedrijfsstrategie, daar waar techniek en klantvraag bij elkaar komen  

Martijn Kok

Senior manager sales, Nefit Bosch

 

Martijn Kok heeft een achtergrond in business & sales en is het grootste deel van zijn carrière werkzaam in de installatiesector. Na ruim 10 jaar in commerciële rollen bij Atag gewerkt te hebben, werkt Martijn sinds 2017 bij Nefit Bosch in de functie van salesmanager voor de regio Noord.  

Niek de Jong

Category Manager Renewables

 

Niek de Jong is binnen de Climate for Life groep (bestaande uit Itho Daalderop, Klimaatgarant en Trans-id) verantwoordelijk voor de Renewables propositie. Met zijn kennis en ervaring is hij medeverantwoordelijk voor alle productinnovaties en marktintroducties. De afgelopen jaren is er veel kennis en ervaring opgedaan in het verduurzamen van de bestaande woningvoorraad. Zijn passie voor verduurzaming en slimme ideeën om projectmatig naar een energieneutrale woningvoorraad te komen, zorgen ervoor dat hij met veel plezier het podium pakt om u hiervan deelgenoot te maken.

 

Rudy Grevers

Manager woningbouw, Alklima – Mitsubishi Electric

 

Rudy werkt sinds 2011 bij Alklima BV, exclusief distributeur van Mitsubishi Electric warmtepompen en airconditioning in Nederland. In zijn huidige rol als manager woningbouw ondersteunt hij onder meer projectontwikkelaars, aannemers, coöperaties en installateurs bij de succesvolle inzet van warmtepomptechnologie in de woningbouw. Naast de commerciële aspecten verbindt Rudy technische, bouwkundige en juridische aspecten tot duurzame oplossingen die voor partners in de bouwkolom én uiteindelijke gebruikers meerwaarde bieden. Hiervoor is hij 17 jaar werkzaam geweest bij een installatiebedrijf.

 

Leo Bestman

Business Development Manager, NIBE Energietechniek B.V.

 

Leo Bestman werkt reeds 5 jaar bij NIBE als Business Development Manager. Hij is al ruim 15 jaar werkzaam in de installatiebranche en is gespecialiseerd in de projectmatige bouw, zowel in de nieuwbouw als bestaande bouw.

 

Dennis Blonk

Sales manger, STIEBEL ELTRON Nederland B.V

 

Dennis is sinds eind 2020 werkzaam bij STIEBEL ELTRON. Inmiddels is hij al ruim 20 jaar werkzaam in de branche van warmtepompen. Het is belangrijk om onderscheidend te zijn en producten te leveren die echt duurzaam en energiezuinig zijn en voor de klant comfort leveren. Dennis zet de organisatie in beweging om meer naar buiten te treden en alle tools, oplossingen en onderscheidend vermogen die STIEBEL ELTRON heeft aan de hele bouwkolom te tonen.w.

 

Rene Kanters

Technical Project Lead, Bosch Thermothechniek

 

Rene Kanters is al 20 jaar in verschillende rollen betrokken bij de ontwikkeling van verwarmingsproducten, waarvan inmiddels bijna 16 jaar bij Bosch Thermotechniek. Sinds het begin van 2019 heeft hij zich hierbij gericht op het ontwikkelen van concepten en producten in een innovatieteam in de rol van Technical Lead. Doe van dit innovatieteam is om oplossingen te ontwikkelen die de energietransitie kunnen versnellen, zoals de innovatieve monoblock dakwarmtepomp met natuurlijk koudemiddel. .